Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een lamelparket waar je blij van wordt

Het is erg belangrijk dat je een lamelparket koopt bij een organisatie waar je op kunt rekenen en waarvan je zeker bent van een kwaliteit waar je een lange periode mee vooruit kunt. Om deze redenen heb ik ervoor gekozen om een lamelparket bij Bax Houthandel te kopen. Ik ben bij deze organisatie terecht gekomen via een kennis die recent bij hen langs is geweest, maar zelf geen vloer nodig heeft. Hij gaf aan dat hij op een hele aangename manier werd geholpen en dat het weleens een bedrijf zou kunnen zijn wat mij zou kunnen helpen aan een heel mooi lamelparket. Hierom ging ik er snel eens kijken.

Mijn zoektocht naar een lamelparket!

Het lamelparket wat ik nodig had moest voldoen aan een aantal eisen, ten eerste vond ik het belangrijk dat de prijs goed in verhouding staat met de kwaliteit die je ervoor terug zou krijgen. Dit betekende voor mij dat het niet een hele dure vloer moet zijn want mijn budget is beperkt. Bij Bax Houthandel zijn veel verschillende soorten vloeren in het assortiment die in veel verschillende prijsklassen/segmenten thuishoren. Hierom maakt het niet uit hoe hoog je budget is, want bij Bax Houthandel ben je altijd op het juiste adres, ze richten zich op een brede markt. Gelukkig gaat dit niet ten koste van de kwaliteit van de vloeren en expertise van de verkopers, ze weten zich nog altijd te excelleren in elk segment. Een lamelparket is iets waar iedereen verschillende behoeftes bij heeft, bij mij viel het wel mee hoe streng ik was, maar door de kennis van de medewerkers maakt het niet uit tot hoever je in detail wil treden, ze kunnen je altijd helpen!

Interesse?

Wellicht dat je na het lezen van deze blog benieuwd bent geraakt naar hoe Bax Houthandel jou kan helpen met een vloer die voldoet aan jouw wensen. In dit geval is mijn advies om gewoon eens bij hen langs te gaan in de winkel. Dit is wat ik ook heb gedaan en het resultaat is dat er een mooi lamelparket in mijn woonkamer geplaatst is!