Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een leuke fotoshoot met een fotograaf uit Veenendaal

Ik wilde heel graag een fotoshoot doen met mijn pasgeboren kindje met een fotograaf uit de omgeving van Veenendaal. Dit is echt een droom die ik wil laten uitkomen, want kinderen groeien zo snel op en ik wil nog vastleggen van hoe mijn kind was voordat hij zijn eigen wereld ging betreden. Bovendien leek het leuk om dan een van de foto’s als een doek te laten maken en op te hangen in huis. Dus ging ik op zoek naar een fotograaf die hier goed in was.

Een bijzondere shoot met een fotograaf uit Veenendaal

Niet veel fotografen uit Veenendaal doen snel fotoshoots met baby’s. Vooral als ze nog zo jong zijn en geen idee wat ze allemaal uit kunnen halen. Bovendien kun je baby’s niet in controle houden, omdat het baby’s zijn. Daarom gingen we op zoek naar iemand die hier veel ervaring mee had en hier ons goed in kon begeleiden, zodat de baby ook gewoon zijn eigen dingetje kon doen. Een goede vriendin van mij kende een fotograaf die zulke shoots vaker had gedaan. Haar naam was Corine en ze gaf mij meteen ook de website van haar eigen bedrijf. Het portfolio zag er schitterend uit en erg professioneel. Daarom besloot ik contact met haar te zoeken en we konden meteen op afspraak komen om meerdere details en de shoot te bespreken.

Een fijne ervaring

Tijdens de eerste afspraak was er een goede klik met mij en Corine. Je merkte dat ze veel hiervan af wist en hoe ze goed ter werk moet gaan met baby’s. Daarom hadden we samen een dag geprikt wanneer de shoot zou plaatsvinden. Tijdens de shoot was mijn kindje gelukkig rustig, maar Corine heeft die rust bij de baby goed vastgehouden. Ze weet heel goed hoe ze moet reageren met bepaalde reacties. De foto’s zijn absoluut prachtig geworden en konden niet beter.

Bezoek de website

Meer weten over Corine en haar andere diensten die zij verleent als fotograaf? Bekijk dan de website van Corine, de beste fotograaf in Veenendaal, via www.ohbelle.nl voor meer informatie over haar pakketen en over het bedrijf zelf.