Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een handgemaakte houten picknicktafel voor de beste prijs én kwaliteit

Bij Houtenpicknicktafelkopen.nl kunt u nu een handgemaakte houten picknicktafel aanschaffen. Het bedrijf staat voor duurzame en handgemaakte producten die bekend staan om de beste en stevigste kwaliteit aangeboden voor een mooie, scherpe prijs. Gezien er niet aan massa productie wordt gedaan bij Houtenpicknicktafelkopen.nl, bent u ten alle tijden verzekerd van een uniek model speciaal gemaakt voor u. Elk product wordt daarom ook pas gemaakt op bestelling. Dit zorgt ervoor dat er niet meer gemaakt wordt dan nodig is. 

Een handgemaakte houten picknicktafel kopen in de webshop

U kunt deze houten picknicktafel kopen bij de webshop van Houtenpicknicktafel.nl. Zoals eerder gezegd wordt elk product op bestelling gecreëerd en is daarom geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Natuurlijk kunt u wel meer dan één product aanschaffen die tegelijk geleverd kunnen worden op het gewenste adres. Heeft u meerdere tafels nodig voor uw horecagelegenheid? Ook wilt u uw recreatiegebied extra sfeer geven? Dan bent u bij hen helemaal aan het juiste adres. De meest populaire producten die vaak worden verkocht kunt u vinden in de webshop. Wilt u liever uw tuinmeubels op maat? Dan kunt u dit natuurlijk online of telefonisch aanvragen. Als u eenmaal een bestelling heeft geplaatst, dan kunt u uw bestelling verwachten tussen twee tot drie weken. U kunt een afspraak maken zodat u zeker weet dat u aanwezig kunt zijn wanneer uw bestelling wordt geleverd. Natuurlijk kunt u ook zelf uw bestelling ophalen. 

Over Houtenpicknicktafelkopen.nl

Houtenpicknicktafelkopen.nl is opgezet door Tim Ebergen en hij is zeer gepassioneerd over alles op het gebied van tuinmeubelen en tuindecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuttingen en tuinhuizen. Deze decoratie kunt u vinden in zijn andere webshop: Tim Ebergen Tuindecoratie. De zagerij is gevestigd in Cothen waar u eventueel uw bestelling kunt ophalen. Als u kiest voor uw producten bij Houtenpicknicktafels.nl dan kiest u voor handgemaakte en unieke producten die zijn gecreëerd met veel passie. Als u hier bestelt, kunt u vertrouwd betalen met iDeal of met de pin in de winkel en u krijgt uw bestelling als thuis bezorgd vanaf een bedrag van 75 euro.