Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een ooglidcorrectie laten doen bij Ooglift was één van de beste keuzes die ik heb gemaakt!

Ik was van plan om een ooglidcorrectie te laten doen bij mijn ogen. Maar ik had geen idee waar ik terecht kon voor deze behandeling. Ik had het met mijn huisarts besproken en die zei dat ik naar de kliniek van Ooglift moest gaan. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar de huisarts raden het zeker aan om daar een intakegesprek te doen.

Een ooglidcorrectie door Ooglift laten uitvoeren

Na een tijdje zoeken op internet naar ‘ooglidcorrectie’ kwam snel de website van Ooglift te voorschijn. Ik las alle reviews over de behandelingen en het waren alleen maar positieve reacties. Daarna ben ik de informatie over hun kliniek en de behandelingen aan het lezen en dat zag er ook goed uit. Dus, zo gezegd zo gedaan heb ik contact opgenomen met Ooglift. Ik kreeg snel iemand te pakken om een afspraak te maken voor het intakegesprek. Wij spraken een datum af en wij zouden dan elkaar over een paar weken zien. Na een aantal weken ging ik naar de kliniek in Maarssen. Het was erg makkelijk te vinden en ze hebben een eigen parkeerplaats, dat was erg fijn. Toen ik naar binnen liep naar de balie werd ik meteen vriendelijk begroet door één van de medewerkers. Ik mocht meteen doorlopen naar het kantoor waar de oogarts was. We gaven elkaar een hand en het gesprek begon. Ik had nog nooit zo’n fijn gesprek gehad. Ze stelde mij op me gemak over de ingreep en de arts wist echt waar hij het over had. Na het gesprek hadden we een afspraak gemaakt voor de ingreep.

Het resultaat

De behandeling ging snel en pijnloos. Daarna mocht het resultaat er echt wezen! Het leek wel alsof ik een ander gezicht had gekregen! Ik leek nu wat vrolijker en voelde mij lekkerder in mijn vel.

Kom eens langs!

Wilt u ook een ooglidcorrectie laten uitvoeren door erkende oogartsen? Bekijk dan de website van Ooglift voor meer informatie over onze behandelingen. Bovendien kunt u daar ook een afspraak maken voor een ontmoetingsgesprek met één van onze erkende artsen, zodat u alvast een gevoel kan krijgen of u dit zeker wilt.