Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het bedrijf van de maand: Repromat

Repromat heeft volgens mij de award gewonnen voor het bedrijf van de maand mei. Ze hebben mij namelijk geholpen aan een printer die het echt heel erg goed doet en waar ik jaren mee vooruit kan. Dit betekent dat ik niet langer hoef te twijfelen over de manier waarop ik te werk hoeft te gaan, want ik ben gewoon druk met dingen in het primaire proces en niet meer met vraagstukken op gebied van de infrastructuur op gebied van printers, scanners en dergelijke. Repromat is het bedrijf wat dit op een hele aangename manier heeft opgepakt en bovendien is de prijs meegevallen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met Repromat.

 

Mijn ervaring met Repromat

Repromat is de organisatie die gewoon druk bezig is met verschillende dingen. Als je twijfels hebt over de manier waarop Repromat te werk gaat dan is mijn advies om deze blog te lezen. Ik heb ervaring met Repromat en ze hebben een nieuwe printer voor mij verzorgd, dit hebben ze gedaan door de focus te leggen op de kwaliteit van de dienstverlening en bovendien gewoon hetgeen te behandelen wat ik belangrijk vind. Bij mij lag de focus op de installatie van de printers en scanners die ik heb besteld. Zelf heb ik hier namelijk helemaal geen verstand van en daarom wilde ik graag dat ik dit liet doen door Repromat. Repromat heeft hierbij een zeer vaardige en kundige ondersteuning geboden. Repromat is het beste bedrijf van de maand mei in mijn optiek. Dit kan ik zeggen op basis van meerdere contactmomenten en bestellingen.

 

Meer over Repromat?

Wil je meer weten over wat Repromat jou allemaal te melden heeft? Neem dan gewoon contact op met Repromat. Zij kunnen jou het beste vertellen waarmee ze je kunnen helpen. Om een goede indruk te krijgen van het proces is mijn advies om ten eerste gewoon op de website te kijken. Hier zie je wat ze aanbieden en krijg je een idee van de voorwaarden die er komen kijken van een aankoop. Repromat helpt je graag en de klantenservice is bereikbaar!