Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw nieuwe website bij SAM Design te Breda

 

Het aan laten maken van een nieuwe website is vaak een grote stap voor elk bedrijf. Niet alleen omdat er vaak kosten mee zijn verbonden maar ook omdat de nieuwe website het imago van het bedrijf uit gaat dragen. Daarmee is het dus heel belangrijk dat alles goed in elkaar steekt. Om u er van te verzekeren dat de website helemaal naar eis is en dat de website een hele tijd mee gaat kan u de website het best laten maken bij een ervaren webdesign bureau in Breda. Hieronder worden kort de stappen besproken voor het maken van een nieuwe website.

 

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek tussen de klant en de webdesigner wordt besproken aan welke eisen de website moet voldoen en kan de klant bijvoorbeeld aangeven hoe de website er uit moet zien, welke kleuren er gebruikt moeten worden en welke eigenschappen de website moet hebben. Bijvoorbeeld sociale media integratie of een web shop. Na het stellen van deze eisen kan het webdesign bureau een offerte opmaken voor de website.

 

De concepten

Als de klant akkoord gaat met de offerte begint de webdesigner met het maken van een conceptversie voor elke soort pagina. Deze conceptversie neemt alle wensen en eisen van de klant mee. De conceptversies worden met feedback wat heen en weer gestuurd tot zowel de klant als de webdesigner helemaal tevreden zijn.

 

De website invullen

Dan is het tijd voor de webdesigner om alle pagina’s aan te maken en de content of inhoud in te vullen. De klant kan zelf inhoud aanleveren maar in overleg met het bureau kan dit ook door het bureau gedaan worden. Alle pagina’s worden aangemaakt en ingevuld en daarmee is de website compleet.

 

De website live zetten

Wanneer alle vorige stappen compleet zijn kan de website live gezet worden. Na deze stap is de website online en kunnen dus zowel klanten als werknemers de website online vinden. Het proces is nu compleet. Als de klant nog vragen heeft over beheer kan de webdesigner altijd gecontacteerd worden!