Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een touringcar huren was bij Noot geen probleem

Ik ging op zoek naar een touringcar die ik voor een paar weken kon huren voor een mooie prijs. Samen met wat vrienden van mij, gingen we kamperen in de zomer. Alleen we hadden geen vervoer waar al onze spullen inpassen. We hadden al onze ouders gevraagd of we auto’s of wagens konden lenen, maar deze hadden ze helaas zelf nodig. Daarom moesten we een wagen huren bij een bedrijf.

Een touringcar vinden om te huren

Onze eerste gedachten was om een touringcar te huren bij een bedrijf omdat daar genoeg spullen en mensen in vervoert kunnen worden. Met dit idee in ons hoofd gingen we in onze omgeving kijken wie ons zou willen helpen met het huren van een wagen. De eerste paar bedrijven waar we heen gingen, hadden geen wagens die we konden huren voor een paar weken. Daarnaast hadden ze niet het type wagen wat we zo graag wilden. Na een tijdje zoeken schakelde we over naar het internet waar we meer opties hadden om te huren. Al snel hadden we een bedrijf gevonden waar ze genoeg touringcars hadden en waar we iets voor een langere periode konden huren. Het bedrijf waar we mee in contact waren gekomen was Noot. Na een tijdje een gesprek via de mail te hebben gehad, konden we uiteindelijk een wagen reserveren via de website en in termijnen betalen. We hadden nu al zin in ons tripje.

Wat een pret!

Op de dag dat we eindelijk op vakantie gingen, mochten we de wagen komen ophalen. We gingen daar heen en ondertekende een contract over het verhuur. Daarna was de touringcar een paar weken van ons en wat hebben wij een plezier ermee gehad. Hij deed wat hij moest doen en er was genoeg ruimte om veel kampeerspullen mee te nemen. Na onze vakantie brachten we de wagen terug en konden we alles afrekenen. Het was echt een super vakantie en eentje die wij niet snel zullen vergeten.

Bezoek de website

Wilt u ook een wagen huren bij Noot? Bekijk het gehele wagenpark van Noot via de website www.noot.nl. Daar vindt u ook alle contactgegevens die u nodig heeft om met Noot in contact te komen.