Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Artea Grafmonumenten heeft eer gedaan aan mijn opa

Samen met het bedrijf Artea Grafmonumenten hebben we een mooie grafsteen kunnen realiseren voor ons opa. Hij had al voor een lange tijd kanker in zijn lichaam en heeft het lang volgehouden om er tegen te vechten. Helaas was het nu zover dat hij de strijd niet meer aankon en ons moest verlaten. We zijn blij dat hij oud is geworden en een mooi leven heeft gehad. Daarom wilden we graag een grafsteen ontwerpen dat speciaal gericht is naar hem.

Een grafsteen ontwerpen bij Artea Grafmonumenten

Met de familie gingen we op zoek naar een bedrijf, zoals Artea Grafmonumenten, waar we een grafsteen konden laten maken. Artea Grafmonumenten heeft al eerder voor ons een grafsteen laten maken voor onze oma, dus we gingen op bezoek bij dat bedrijf. Tijdens onze afspraak hadden we het veel over onze opa. Er vielen nog wat tranen over zijn overlijden, maar we waren allemaal ook sterk. Nadat we ons verhaal hadden gedaan, kwam de medewerker met een concept tekening voor de grafsteen. Ik vond hem bijna perfect, want er miste nog een klein detail. Mijn opa hield vroeger van vlinders, dus als ze nog ergens een kleine vlinder plaatste was hij perfect. Ze zouden er mee aan de slag gaan en we besproken nog de factuur hiervoor en wanneer deze klaar zou zijn.

Het is precies zoals hij het had gewild.

Nadat alles rond was gingen we weer naar huis met een goed gevoel. Na ongeveer twee weken kregen we een e-mail opgestuurd gekregen met daarin het eerste digitale concept. Mijn ouders bekeken hem goed en waren meteen aan het huilen. Ze gaven akkoord en de productie zou van start gaan. Op de dag van de afspraak om de steen te leggen, waren de mensen van Artea ruim op tijd en lagen ze de steen professioneel neer. Hij was echt prachtig geworden. Opa zou heel trots op ons zijn geweest.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf en de producten en diensten die zij aan u kunnen leveren? U kunt meer informatie vinden op de website van Artea Grafmonumenten. Daar vindt u ook het gehele assortiment wat ze aanbieden.