Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Horeca Groothandel, onmisbaar voor een restaurant

Een horeca groothandel als toeleverancier voor een restaurant, café of andere horecagelegenheid is niet alleen onmisbaar voor een succesvolle start van uw bedrijf. Ook voor het verdere verloop van uw horecagelegenheid is Heuvel Horeca uw beste partner in zaken. De belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle start is een bedrijf waar alles wat u nodig heeft, in één keer besteld en bezorgd kan worden.

De Horeca groothandel die uit eten gaan een heel andere dimensie geeft

De manier waarop we uit eten gaan is in de afgelopen tien jaar getransformeerd met onafhankelijke cafés en restaurants die op elke hoek opengaan en eetkraampjes die in meerdere steden een grote vlucht nemen. Veelal ontstaat er een idee en wordt er gestart zonder een goede planning. Een snelle groei kan betekenen dat u geconfronteerd wordt met obstakels waar u nooit eerder over heeft nagedacht: zoals cash flow problemen en zelfs faillissement. Met de start van uw bedrijf is dat natuurlijk het laatste waar u rekening mee houdt, of over na wilt denken. De belangrijkste stap om van uw droom werkelijkheid te maken heeft natuurlijk te maken met voldoende financiële middelen om alle apparatuur te kunnen aanschaffen waar uw personeel dagelijks op kan vertrouwen.

Betrouwbare apparatuur

Om een efficiënt restaurant te kunnen runnen heeft u zoals al eerder genoemd, apparatuur nodig waar u op kunt vertrouwen. Investeren in apparatuur van goede kwaliteit bij de start zorgt ervoor dat onderhoud en reparaties op de lange termijn tot een minimum worden beperkt. Het kiezen van de meest geschikte leverancier voor het onderhoud van uw apparatuur is vaak iets dat veel restaurants vergeten.

Betrouwbare toeleverancier

Nog een grote uitdaging voor iemand die een restaurant opent, is het opbouwen van een lijst van contacten en leveranciers die van onschatbare waarde zijn voor het startende bedrijf. Voor iemand die nog niet in de restaurantbranche zit, kan het juist erg moeilijk zijn om dat netwerk op te bouwen. Een netwerk om mee samen te werken en dat je vertrouwt.

De relatie die u heeft met uw toeleveranciers is dus heel belangrijk. Weten dat u slechts een telefoontje verwijderd bent van een betrouwbare levering van apparatuur of bestek of serviesgoed is heel waardevol voor elk restaurant. Met de professionals van Heuvel Horeca heeft u zo’n betrouwbare partner gevonden.