Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waarom u van Eiken vloer zal houden

Een Eiken vloer is ongetwijfeld een van de meest populaire vloerbedekking die er is. Eikenhouten vloeren staan symbool voor kracht en verfijning en zijn geliefd bij miljoenen mensen vanwege hun elegante uiterlijk, ongelooflijke duurzaamheid en tijdloosheid. En we bedoelen ’tijdloos’ in alle betekenissen van het woord: niet alleen zal een eikenhouten vloer altijd in stijl blijven, ook zal een Eiken vloer tientallen jaren meegaan.

Eiken vloer levert een meerwaarde op

Dit betekent ook dat een eiken vloer een belangrijke meerwaarde aan uw huis toevoegt. Voeg daar nog een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen aan toe en u zult begrijpen waarom eikenhout een solide investering is – zowel financieel als qua stijl.

Eindeloze keuze

De eikenhouten vloeren van Bax Houthandel zijn er in verschillende kleuren, afwerkingsmogelijkheden en patronen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat u uw vloerbedekking ook gemakkelijk kunt aanpassen aan uw interieurstijl. Als u houdt van het uiterlijk van eikenhout, maar u wilt iets budgetvriendelijker, kijk dan zeker eens naar de (budget) laminaatvloeren met een natuurlijk eiken uiterlijk van Bax Houthandel. Zij kunnen vloeren leveren vanuit eigen fabriek. Daarmee bespaart u geld, omdat er geen extra verkooppunt tussen zit. Dat betekent dat u bij hen altijd koopt beneden de prijzen in de reguliere winkels.

Hoge duurzaamheid

Eikenhouten vloeren gaan vele jaren mee dankzij de hoge hardheid en slijtvastheid. Als je kiest voor laminaatvloeren met een eikenhouten design, profiteer je van een unieke toplaag die je vloer beschermt tegen slijtage en krassen.

Eenvoudig onderhoud

Houten vloeren zijn snel en gemakkelijk schoon te houden. Bovendien kunnen de (eiken) hardhouten vloeren van Bax Houthandel afgewerkt worden met een hoogwaardige olie of lak, waardoor ze minimaal onderhoud nodig hebben.

Zelf leggen of laten leggen?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe houten vloer te laten leggen door een vakman. En een vakman heeft over het algemeen de juiste techniek en het juiste materiaal binnen handbereik om de vloer er snel en strak in te leggen. Maar wanneer u zelf al eens een vloertje heeft gelegd, of erg handig bent, en geduldig bent, kunt u het ook gerust zelf doen. Op de website van Houthandel Bax treft u een handleiding aan om zelf uw vloer te leggen.