Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Handige roadtripgadgets

Een roadtrip is een fantastische manier om van je vakantie te genieten. Een roadtrip is een hele vrije vorm, waarbij je zelf bepaald waar je naartoe gaat. De hele wereld ligt voor je open. De reis is belangrijker dan de bestemming en bij een roadtrip kan dat met recht gezegd worden. Om deze reis makkelijker te maken bespreken we vandaag twee gadgets die daarbij helpen.

 

Led-wegfakkels

Het is niet te hopen, maar het kan voorkomen dat je langs een drukke snelweg staat met een kapotte auto. In dat geval kun je zeker in gevaar zijn. Het plaatsen van een fel knipperlicht op het dak van uw auto of verder op de rijbaan kan je leven redden. Wegfakkels zijn hightech geworden. De oude brandbare types waren handig, maar ze konden gevaarlijk zijn. Ze verbrandden namelijk giftige chemicaliën en ze duurden minder dan een half uur. Nieuwe lichtgevende diode (led) waarschuwingslichten geven een helder knipperend baken van licht dat ontworpen is om tegemoetkomende bestuurders te waarschuwen. Ze zijn veiliger, effectiever en herbruikbaar. De Aervoe wegfakkel heeft de vorm van een hockeypuck en is inclusief een oplaadbare batterij. Hij flitst maximaal zestig uur en is maximaal achthonderd meter lang zichtbaar. Naast het waarschuwen van andere bestuurders voor het verkeersongeval, helpen led-wegfakkels de politie of de wegenwacht om u te lokaliseren.

 

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is tegenwoordig een veel aangeboden optie op nieuwe auto’s. In de dure BMW’s en Mercedessen zit de achteruitrijcamera bijna standaard in het pakket, maar voor veel automobilisten is deze luxe geen vanzelfsprekendheid. Dit is erg zonde, want achteruitrijcameras bieden zo veel voordelen. Je krijgt bij inparkeren vooral veel hulp. Met een achteruitrijcamera heb je bijna letterlijk een extra oog in je achterbumper. De camera helpt je op deze manier bij het inschatten van de ruimte achter je en de ruimte tot de stoeprand. Zo heb je nooit meer beschadigde velgen of een gedeukte bumper.