Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hulp bij aanbestedingen van Q Core

Q Core zorgt voor hulp bij aanbestedingen. Wij weten als geen ander hoe aanbestedingen kunnen worden gewonnen. Wij zijn als het ware de schakel tussen ondernemers en de overheid. Samen met jou zorgen we ervoor dat overheidsopdrachten binnen je handbereik komen. Onze hulp bij aanbestedingen gaat van het spotten van de juiste tender tot het indienen van de inschrijving. 

Voordeel van hulp bij aanbestedingen

Hulp van Q Core bij aanbestedingen brengt enkele voordelen met zich mee die jouw commerciële kansen maximaliseert:

  1. Hoogste kans op winst

We zijn al vele jaren actief. In deze tijd hebben we de nodige ervaring opgebouwd en een beproefde methode opgezet. Hiermee is er een hogere winkans te behalen dan je concurrenten.

  1. A tot Z begeleiding

We zullen in het gehele proces betrokken zijn. Zo kunnen we in elk stadium de juiste zetten maken om succes te behalen.

  1. Continuïteit & borging

De complete inschrijving zal bij ons geborgd zijn.

  1. Succesgarantie

Ons doel is niet alleen om hulp te bieden bij aanbestedingen, maar ook om ze te winnen! Jouw winst is ook onze winst.

Hoe we hulp bij aanbestedingen bieden

Bij Q Core bieden we hulp bij aanbestedingen door middel van tender management en tender signalering. 

Bij tender management gaan we samen met jou aan de slag om tenders te winnen. Hier kan men kiezen uit begeleiding op aanvraag en begeleiding bij meerdere tenders. Begeleiding op aanvraag houdt eenmalige hulp bij een aanbesteding in. Weet je echter zeker dat je samen met Q Core regelmatig wil gaan inschrijven op aanbestedingen, kies dan voor begeleiding bij meerder tenders. Voor een vast bedrag per jaar bieden we dan hulp bij meerdere aanbestedingen.

Met tender signalering zorgen we dat je de beste signaleringen in je inbox ontvangt. Hiervoor werken we samen met een special app: de TenderApp. We bepalen samen met jou de matchingcriteria. Zo weet je zeker dat je altijd alle aanbestedingen krijgt die je wilt zien.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via 033 – 445 30 30. We staan je graag te woord voor advies en antwoord op al je vragen!