Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Lamelparket, laminaat en PVC van Bax Houthandel

Bij Bax kunt u kiezen tussen lamelparket uit alle soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit 200 houten vloeren binnen lamelparket in 14mm of 19mm dik. Al deze houten vloeren komen uit onze eigen productie. Deze vloeren gaan zonder tussenhandel naar u toe, zodat we verzekerd zijn van de beste service. Bij Bax Houthandel bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lamelparket 

Een houten vloer kopen is best lastig. Is er natuurlijk enorm veel keuze en dan vereist wat voorbereiding en kennis. Elk product heeft natuurlijk zijn voordelen en nadelen. Bij Bax Houthandel geven wij een algemeen overzicht over wat er bij ons te koop is. Zo kunt u verschillende producten vergelijken en overwegen. Als u een houten vloer wilt kopen zijn er een aantal dingen waar u over na moet denken. Bijvoorbeeld de uitstraling, of u vloerverwarming wilt, of er onderburen zijn, technieken, enzovoort. Hier kunnen wij u advies over geven in onze showrooms. 

Laminaat

Laminaat is tegenstelling tot lamelparket heeft gelijke planken en is niet gemaakt van natuurlijk materiaal. Laminaat is een goedkopere soort hout. Hier zitten dan ook duidelijke kwaliteitsverschillen in. In de overweging is het belangrijk om te kijken hoe lang u ermee wilt doen en voor welke ruimten de vloeren worden toegepast. Bij Bax Houthandel verkopen wij 2 soorten laminaat vloeren. De budget laminaat vloer en een Duitse laminaat vloer. De Duitse variant is een stukje duurder, maar perfect als het gaat om kwaliteit. De budget laminaat vloer is zoals de naam zegt wat goedkoper en voldoende kwaliteit. 

 

PVC

PVC vloeren verkopen wij in verschillende typen. Net als laminaat. Ook dit is in tegenstelling tot lamelparket een goedkopere oplossing. De typen die wij als PVC verkopen zijn als eerste dunne PVC stroken. Deze kunnen makkelijk gelijmd worden op een egale ondervloer. Als tweede de PVC klikvloer. Deze is makkelijk te installeren op een redelijk egale vloer. PCV is natuurlijk plastic en dus niet heel milieuvriendelijk. Maar Bax Houthandel voert een PVC lijn met een herleidbare samenstelling. Wij letten dus op een optimale woon gezondheid en investeren geld in de toekomst.