Rodedoos
Image default
Bedrijven

Je logo drukken op bestekzakjes

Het doorvoeren van een huisstijl kan je doen op diverse manier, maar het bedrukken van bestekzakjes kan je hierbij zeker helpen, Het is misschien niet de eerste manier waar je gedacht naar uitgaan, maar het is wel een heel handige manier om dit te bewerkstelligen. Er liggen toch heel veel kansen om hier je klanten mee binnen te halen of in ieder geval naamsbekendheid te creëren. Je kunt je logo wel op een deurmatdrukken of bijvoorbeeld boven de deur van een pand, maar daar lopen de gasten en klanten snel weer langs Wanneer ze aan tafel zitten hebben ze meer de tijd om hun aandacht naar iets uit et laten gaan, dan is het perfect om bestekzakjes te hebben waar jouw huisstijl op is gedrukt. 

Servet met het bestek

Iedereen die een horecaonderneming heeft moet ge ruik maken van bestekzakjes waar het bestek en een servet in wordt neergelegd. Omdat je dit sowieso moet gebruiken wanneer je en onderneming hebt, dan kan je dat beter doen met een logo of een andere bedrukking, zodat je ook echt nog wat hebt aan het neerleggen van de zakjes. Misschien werkt het niet direct en heeft het niet direct een effect, maar op de lange termijn heeft het zeker een positief effect op je ondermeng. De naam van je bedrijf wordt zo sneller in het hoofd opgenomen en de klanten zullen bij een positieve ervaring dan nog. herinneren hoe het restaurant heet en zullen hier eerder terugkeren. 

Bestellen van de bestekzakjes

Je hoeft niet direct een hele stapel met bestekzakjes te bestellen als je deze gaat bedrukken. Vaak zie je een afname van bijvoorbeeld minimaal 20.000 stuks, maar dat heb je helemaal niet nodig. Hier kun je vanaf 3000 stuks al een bestelling plaatsen. Dit aantal van de bestekzakjes ligt aanzienlijk lager dan die van de concurrenten.