Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Mijn virtual assistant is een geweldig toevoeging

Sinds ik een virtual assistant heb, kan ik niet meer zonder. In het begin had ik het altijd super druk met het ondernemen van mijn bedrijf dat nu uitgegroeid is naar een bedrijf met meer dan 25 werknemers. Bij het ondernemen zitten ook veel administratieve taken in en daar had ik steeds weinig tijd voor waardoor ik het steeds slordig deed en zelfs dingen vergat. Daarom wilde ik heel graag een assistent inhuren om mij te helpen met zulke taken.

Waarom een virtual assistant voor mij?

Ik had al van meerdere collega’s gehoord dat er iets bestaat als een virtual assistant. Zelf had ik er nog nooit van gehoord en wist ik niet of het echt iets voor mij was. Maar nooit geschoten is altijd mis, dus ik was wel geïnteresseerd. Dus ging ik verder kijken op het internet of ik er meer informatie over kon vinden en kwam daar terecht bij SAM Assistants. Daar las ik meer over een virtual assistant en het klonk voor mij als een goede oplossing. Nadat ik alles had gelezen heb ik een afspraak gemaakt om kennis te maken met wat assistants waarmee ik zou kunnen samenwerken. Ik vind het belangrijk om wel een goede klik te hebben met deze persoon.

Geen spijt van de keuze

Toen ik naar de afspraak ging, was ik erg nieuwsgierig naar met wie ik zou spreken. Tijdens de afspraak had ik kennis gemaakt met een vrouw waar een goede klik was. Ze had humor en ze wist waar ze meer bezig was. Bovendien kon zij mij nog meer vertellen over de diensten die zij aanbood. Alles was goed tussen ons, dus ik wilde graag met haar in zee gaan voor een proefperiode om te kijken of het goed ging. En ik kan echt niet meer zonder haar hulp. Ze regelt vanuit een andere plek al mijn administratieve taken en nog veel meer!

Contact

Bent u ook benieuwd of SAM Assistants iemand heeft die u verder kan helpen? Bekijk dan de website van SAM Assistants voor meer informatie over alle diensten en producten die zij aan u kunnen bieden.