Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Specialist in opbergdozen!

Dozenhal beschikt over het grootste assortiment aan kartonnen opbergdozen in Nederland. Het kan daarom zomaar zijn dat u toevallig al eens eerder een doos afkomstig van Dozenhal in uw handen heeft gehad. Dit komt doordat de groothandel al sinds 1978 bezig is om u verpakkingsmateriaal en dozen op maat te leveren. Dozenhal beschikt over wel 2500 verschillende formaten dozen. Om een doos van Dozenhal te bemachtigen, kunt u het volgende doen: de perfecte doos op de website van Dozenhal zoeken, wij van Dozenhal sturen u een offerte en u hoeft vervolgens alleen nog maar te tekenen. De dozen zullen zo spoedig mogelijk worden geleverd met eigen transport.

Allerlei formaten kartonnen opbergdozen

Zoals eerder benoemd verkoopt Dozenhal opbergdozen waarin een onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende hoogtes, groottes, breedtes en soort dozen. Dozenhal biedt u de volgende dozen aan: nieuwe dozen, gebruikte dozen, palletdozen, octabins, tabaksdozen en bedrukte dozen. De nieuwe dozen zijn helemaal voor u gemaakt en beschikken over golfkarton voor extra stevigheid. De gebruikte dozen worden gekozen op basis van hoge kwaliteit en zijn wel zo duurzaam. De palletdozen zijn gemaakt om op pallets te staan. Dit betekent dat ze een wat groter formaat hebben en zware producten kunnen dragen. De octabins zijn achthoekige dozen die vaak worden gebruikt in de zware industrie en kunnen wel zo’n 1000 kilogram gewicht aan. Tabaksdozen zijn ook geschikt om zware gewichten te tillen, maar hebben een wat kleiner formaat. Ze zijn de zwaardere versie van palletdozen en zijn erg geliefd bij bedrijven. De bedrukte dozen kunt u gebruiken om te zorgen dat mensen eerder uw (bedrijfs)naam te laten onthouden. Ideaal voor een beginnend bedrijf, maar natuurlijk ook voor de bedrijven die al wat langer bestaan. 

Naast dozen beschikt Dozenhal ook over ander materiaal

Dozenhal beschikt natuurlijk ook over verpakkingsmateriaal om te zorgen dat de opbergdozen goed dicht zitten en om mogelijke schade te voorkomen. Dit verpakkingsmateriaal kunt u ook bij Dozenhal bestellen. Hierbij kunt u denken aan folies, tape, zakken, dispensers en verzendverpakkingen. Heeft u een vraag over Dozenhal of wilt u meer informatie over het brede assortiment van Dozenhal? Neem dan contact op via de website van Dozenhal.