Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wietzaadjes kopen bij Tinyseeds; zo gaat dat

Zaadjes kopen is tegenwoordig erg makkelijk gemaakt. Je hebt verschillende handelaren, klein en groot. Maar om het toch een stukje makkelijker te maken voor de kweker of teler, zijn er webshops ontworpen waar de kweker sneller aan zaadjes kan komen. Precies zo een is Tiny Seeds. 

Assortiment 

De online web shop van Tiny Seeds heeft een uitgebreid assortiment aan zaadjes. Met meer 45 soorten, allemaal redelijk geprijsd, kun je gauw aan je trekken komen op deze web shop. Per soort wordt er uitgebreid uitleg gegeven over de inhoudt ervan, wat de ervaring ermee is en hoe het werkt op je gesteldheid. Ook verdere details over onder andere de bloeitijd, oogstmaanden (binnen en buiten), en effecten staan vermeld. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bloei en oogst, heeft Tiny Seeds voor je ready staan.

Prijzen en betalen

Bij Tiny Seeds worden speciale prijzen gegeven indien je besluit om de zaadjes in bulk te kopen. Hoe meer je koopt, hoe goedkoper et per eenheid wordt. Deze online webwinkel geeft kopers ook de mogelijkheid om met Bitcoin, de online crypto currency, te betalen. Heb je dus wat virtual geld opzij? Dan is de aankoop stukken makkelijker.

Zaadjes kopen bij Tiny Seeds is dus niet moeilijk. Op elk aspect komen zij de kwekers tegemoet. Met een uitgebreide uitleg en genoeg informatie over elk van de producten, kun je dus gauw aan de slag met de volgende bestelling.

https://tinyseeds.nl