Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Xantion is ook uw ICT bedrijf in Barneveld

Als ICT bedrijf in Barneveld zijn wij gespecialiseerd in volledige ICT-ontzorging. Onder het beheer vallen ook alle servers in het netwerk en de beveiligde verbindingen naar leveranciers en thuiswerkplekken. Wij snappen dat de wereld groter is dan uw kantoor.

Volledige ontzorging door uw ICT bedrijf in Barneveld

Xantion is een ICT bedrijf in Barneveld dat gelooft dat ICT – naast zo eenvoudig als water uit de kraan – net zo transparant moet zijn als water uit de kraan. Goede raad en geen dure woorden, maar begrijpelijke taal voor de niet ICT’er. Wij hebben ons gespecialiseerd in volledige ICT-ontzorging, omdat ICT-voorzieningen cruciaal zijn voor een goedlopend bedrijf. Geen dure investeringen meer of medewerkers inhuren, maar onze hulp. Onbeperkt en met veel plezier, zonder extra kosten. Kortom: geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor medewerkers. Wij zijn eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk en het resultaat is bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten.

ICT beheer

Het gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT infrastructuur kunt u aan ons overlaten. Hieronder vallen niet alleen de computers, maar ook de servers, routers, switches en printers. Wanneer het bijvoorbeeld een keer niet lukt om connectie te maken met het internet, of doet de printer niet wat hij hoort te doen, dan kunt gerust contact met ons opnemen. Onze bestaande klanten geven aan dat wij op een geduldige en professionele manier hun vragen beantwoorden en hun problemen oplossen.

Werkwijze

Xantion onderscheidt zich van traditionele ICT-bedrijven door het vaste bedrag per maand en onze persoonlijke werkwijze. Bij ons bent u echt verzekerd van een vaste lage prijs per maand. Per werkplek betaalt u 1,95 euro. Dat is voor het beheer van de alle ICT-voorzieningen van die werkplek en inclusief onze storingsdienst. Zo weet u precies war u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij werken daarnaast met drie verschillende teams, waarvan wij er een aan uw bedrijf koppelen. Als u dan belt met een vraag, krijgt u direct iemand aan de lijn die u kent. Geen keuzemenu’s of wachttijden dus. Bovendien heeft u op deze manier super snel antwoord op uw vraag. Wilt u meer weten, kijk dan eens op onze website.