Rodedoos
Image default
Bedrijven

Arbeidsrecht specialist in Zoetermeer zijn de specialisten

Wij zijn dé specialist op het gebied van arbeidsrecht in Zoetermeer. Bij ons bent u terecht voor het juiste juridische advies met betrekking tot ontslag- en arbeidsrecht. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u bij te staan wanneer uw werkgever u met ontslag confronteert. Uw werkgever kan en mag u niet zomaar ontslaan. Indien dit wel het geval is, dan kunt u bezwaar maken tegen het ontslag. Als specialist op het gebied van arbeidsrecht in Zoetermeer kunnen we u ondersteunen in dit proces. We kunnen u alleen ondersteunen wanneer het ontslag onterecht is. Bij terecht ontslag kunt u denken aan gevallen als diefstal, belediging of geweldpleging op de werkvloer.

Arbeidsrecht specialist in Zoetermeer verhaalt een hoge transitievergoeding

Moet uw werkgever u vanwege andere dringende redenen toch ontslaan; bijvoorbeeld vanwege bedrijfseconomische redenen, en gaat u akkoord hiermee, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een ontslag- of transitievergoeding. De arbeidsrechtspecialist in Zoetermeer kan u goed informeren over uw rechten en over de hoogte van de vergoeding. In elk geval proberen we een zo hoog mogelijke vergoeding te verhalen bij uw werkgever, waarmee u de periode tussen uw ontslag en het vinden van een nieuwe baan kunt overbruggen. De arbeidsrechtspecialist in Zoetermeer neemt de volledige onderhandeling met uw werkgever over en begeleidt u van het begin tot het einde.

Maak contact voor meer informatie over arbeidsrecht in Zoetermeer

Als u wordt ontslagen of dreigt te worden ontslagen, kunt u zich het beste laten bijstaan door de arbeidsrecht specialist in Zoetermeer. We kijken samen met u naar uw situatie en laten u meteen weten over de mogelijkheden met betrekking tot uw rechten. Wij kunnen u op een deskundige en professionele manier begeleiden en uw belangen met kracht verdedigen. Daarnaast kunnen we u voorzien van de juiste informatie met betrekking tot het huidige ontslag- en arbeidsrecht in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.