Rodedoos
Image default
Business / Marketing and Advertising

Spanje als vakantieland

Spanje behoort samen met Portugal tot het Iberisch Schiereiland. In het noorden van het land grenst het aan Frankrijk, waarbij de grens zo ongeveer ligt op de Pyreneeën. Naast het vasteland horen ook nog een aantal eilanden bij het land. In de Middellandse Zee vindt je de Balearen, ook wel Ibiza en Mallorca. In Atlantische Oceaan liggen de Canarische Eilanden, met Tenerife en Gran Canaria als bekendste.

Wanneer je een vakantie of een last minute spanje wilt boeken zal je de enorme diversiteit in bestemmingen opvallen click to find out more. De toeristische Costa’s aan de Middelandse Zee, het ruige Baskenland en moderne Madrid om maar een aantal uiteenlopende bestemmingen te noemen. Over het algemeen geldt voor een vakantie naar Spanje: hoe zuidelijker je gaat, hoe warmer het wordt. In het hart van de zomer in Malaga bijvoorbeeld kan de grens van 40 graden makkelijk gepasseerd worden.

Uitgaan in Spanje is iets wat je bijna overal in het land kunt doen. In elke grote stad zal je tal van bars, discotheken en nachtclubs aantreffen. Naast uitgaan kun je er ook uitstekend shoppen. In de grotere steden heb je natuurlijke de grote ketens zitten, maar de koopjesjagers kunnen ook aan hun trekken komen. De schattige en leuke boetieks bepalen het straatbeeld van veel Spaanse steden. Goede kwaliteit voor een zacht prijsje is hier zeker te vinden. Wel moet er rekening worden gehouden met de traditionele siësta. Tijdens deze middagspauze sluiten veel winkels hun deuren een paar uur. Voordeel is wel dat ze daardoor ’s avonds langer open zijn. Van 09:00 tot 14:00 en van 17:00 tot 20:30 zijn gangbare openingstijden.

Spanje is een land waar je zeker een keer geweest moet zijn. En als je er een keer geweest bent wil je waarschijnlijk ook weer terug. Op site van lastminute spanje vindt je nog veel meer informatie over dit heerlijke land.

http://lastminutespanje.nl